استوارت اندرسون، نویسنده این تحقیقات، بر اهمیت مهاجران در بخش هوش مصنوعی تاکید میکند. اندرسون میگوید:« مهاجران نقش مهمی در توسعه هوش مصنوعی ایفا میکنند، زیرا محققان و کارشناسان، دانشجویان بینالمللی را آینده توسعه هوش مصنوعی میدانند.»
این مطالعه همچنین تنوع مهاجرت به کانادا و آمریکا را نشان میدهد، مهاجران از کشورهایی مانند:
- آفریقای جنوبی
- لهستان
- هند
- ایران
- آرژانتین
- اسرائیل
- سوریه
- لبنان
- بریتانیا
- تایوان
- فرانسه
- برزیل
- مکزیک
و حتی کلمبیا بودند.
این گزارش در زمانی ارائه شده که صنعت فناوری ایالات متحده و کانادا با کمبود نیرو در زمینه هوش مصنوعی مواجه شدهاند و از سیاستهای مهاجرتی دفاع میکنند تا نیروی کار ماهر بیشتری را از خارج جذب کنند.
این مطالعه بر اهمیت مهاجران در حفظ مزیت رقابتی ایالات متحده و کانادا در چشم انداز جهانی هوش مصنوعی نیز تاکید میکند.
استراتژی مهاجران دیجیتالی
به گفته شان فریزر، وزیر مهاجرت کانادا، این کشور در حال اجرای یک استراتژی «مهاجران دیجیتالی» برای جذب کارکنان فنی بسیار ماهر است. فریزر در سخنرانی در کنفرانس تورنتو، برنامههای خود را برای راهاندازی یک مسیر اختصاصی برای اقامت دائم در بخش STEM و یک «استراتژی مهاجرت دیجیتال» برای کارکنان فناوری تشریح کرد.
فریزر اظهار داشت: «در طول سال جاری، کانادا در حال توسعه یک جریان خاص برای برخی از با استعدادترین افراد جهان است که میتوانند به کانادا بیایند و برای شرکتهای فناوری کار کنند، خواه پیشنهاد شغلی داشته باشند یا نه! وی همچنین توضیح داد که «استراتژی مهاجران دیجیتالی» به افراد دارای کارفرمای خارجی اجازه میدهد تا حداکثر شش ماه در کانادا کار کنند و در صورت دریافت پیشنهاد شغلی در این مدت، میتوانند به اقامت و کار خود در کانادا ادامه دهند.
علاوه بر این، فریزر اعلام کرد که کارگران خارجی موقت با مجوز کار معتبر اما بدون مجوز تحصیل، اکنون میتوانند بدون محدودیت در طول دوره اقامت در یک موسسه آموزشی ثبتنام کنند. این حرکت با هدف کمک به این افراد برای توسعه مهارتهای خود و جستجوی فرصتهای شغلی بهتر است.
این ابتکارات در حالی صورت میگیرد که کانادا با کمبود نیروی کار مواجه است و گزارش اخیر آمار کانادا نشان میدهد که کسبوکارها در سراسر کشور در تلاش برای پر کردن مشاغل خالی هستند. استراتژی دولت برای رسیدگی به این موضوع افزایش پذیرش مهاجر است، زیرا پیش بینی میشود تا سال 2036 مهاجران، 30 درصد از جمعیت کشور را تشکیل دهند.